Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Sollentuna

Alla förekommande flyttjänster!

50% avdrag genom RUT!

Gratis prisförslag

Prisförslag
Kubikräknare

Tryggt och prisvärt

Som trygg och prisvärd flyttfirma i Sollentuna hjälper vi dig med flytten till ett bra pris med 50% RUT. Självklart försäkrade samt innehar trafiktillstånd.

Flyttbil

Vi hjälper dig i Sollentuna med omnejd samt även långflyttar till och från Sollentuna. Hör av dig till oss så tar vi fram ett helt kostnadsfritt prisförslag som innefattar samtliga av de flyttjänster du önskar få hjälp med. Varmt välkommen!

Gratis prisförslag, fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

I samband med att du anlitar flytthjälp av oss kan du som privatperson nyttja ett rutavdrag vilket innebär att du endast betalar för halva arbetskostnaden.

Rutavdraget gör så att allt fler tycker att det är värt att överlåta flytten åt en proffsig flyttfirma i stället.

Vi gör det extra smidigt i och med att vi tar hand om hela ansökan om rutavdrag hos Skatteverket i samband med att du anlitar oss.

Vi erbjuder en mängd olika flyttjänster i Sollentuna. Det kan handla om att vi slänger skräp på återvinningsstation, hjälper er att flytta något enstaka tungt föremål i samma bostad eller mellan två adresser.

Många bävar även inför det sista momentet som ofta kvarstår när flytten är klar, nämligen flyttstädningen. Den hjälper vi också till med.

Flytt & Städ Västmanland AB – en komplett flyttfirma i Sollentuna som hjälper er med det mesta!

Det är viktigt att du anlitar en flyttfirma som både har trafiktillstånd samt är försäkrade.

Med oss får ditt bohag en heltäckande försäkring som täcker alla skador som kan uppstå. Det är väldigt sällan en olycka inträffar men eftersom att det aldrig är 100% riskfritt att färdas i trafiken så betyder det att vi inte nöjer oss med ”nästan säkert”, vår försäkring ger dig som beställare trygghet samt även oss som företagare även om vi såklart gör allt för att förhindra att en olycka inträffar. Skulle vi inte varit försäkrade så måste du som kund lita på att vi har tillräckligt mycket pengar i kassan för att kunna ersätta dig. Försäkringen träder alltså in som en extra trygghet här.

Du som kund har även ett beställaransvar som innebär att du behöver kontrollera att flyttfirman du anlitar innehar trafiktillstånd. Läs mer om beställaransvaret via Skatteverket nedan.

Beställaransvar

som flyttfirma kan vi åta oss en komplett flytthjälp där allt kring flytten ingår, men vi hjälper såklart till med delar av flyttar. Ett exempel på detta kan vara att du endast vill hyra en lastbil med chaufför där du och dina närstående står för själva ut- och inbärningen av bohaget.

Tänk dock på att transportkostnaden inte är avdragsgill via rutavdraget, dock är kostnaden för chauffören avdragbar. Vill du luta dig tillbaka och fokusera på ditt nya boende så kan vi ta hand om både transport av bohag, ned- och uppackning, bortforsling av skräp som ej skall med till den nya bostaden, magasinering av bohag som skall förvaras ett tag samt även flyttstädningen av den gamla bostaden.

Varmt välkommen att kontakta oss.
Flytt & Städ Västmanland AB – en komplett flyttfirma i Sollentuna som hjälper dig med allt inom flytt, transport och städ.

Flytgubbar på flak

Vad kostar det?

Flyttfirma Sollentuna pris

Som erfaren och komplett flyttfirma i Sollentuna kan vi ge dig ett konkurrenskraftigt pris på flytthjälp.

Kostnaden för en flytt baseras bland annat på den boytan din gamla bostad har där vi räknar med en normalt möblerad bostad såvida inget annat nämns. Sträckan mellan din gamla bostad och den nya är såklart också en faktor som påverkar priset. Andra faktorer kan vara vilken våning du bor på samt huruvida det finns hiss eller inte.

För att få reda på vad en flytt i ditt fall kostar kan du fylla i en flyttoffert på vår hemsida så återkommer vi inom kort med ett kostnadsfritt prisförslag.

Få prisförslag

Transportbilar utanför företagslokal

Kontorsflytt

Företagstjänster

Kontorsflytt/företagsflytt eller andra tjänster du som företagare är i behov av så kan vi med glädje stå till tjänst!

Vi vet hur viktig din verksamhet är vilket gör att vi bland annat håller oss väldigt flexibla när det kommer till arbetstider där vi åtar oss att arbeta även på kvällar och helger. Detta för att anpassa oss till era krav och önskemål samt minimera nedtiden i er verksamhet.

Övriga transporttjänster, bärhjälp eller regelbunden städning av kontoret är också något vi bistår med.

Kontakta oss så kan vi komma fram till ett upplägg tillsammans där vi givetvis lämnar prisförslag kostnadsfritt.

Företagsflytt

En professionell flyttfirma

Välj en erfaren & trygg flyttfirma i Sollentuna

Våra ledord är kvalitet och flexibilitet och det är precis vad vi utlovar er!

Utbildade

Vår personal har den utbildning som krävs för yrket plus ett stort engagemang vid våra uppdrag.

Försäkrade

Vår firma har alla de försäkringar och tillstånd som krävs för att bedriva en seriös verksamhet inom flytt & Städning.

Rutavdrag

Vi tar hand om rutavdraget åt er – 50% avdrag via Skatteverket. Klappat och klart! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi lämnar inte dig i sticket förrän du är 100% nöjd!