Flyttstädad lägenhet

Flyttstädning Nora

RUT-avdrag 50% på arbetet

Goda betyg på Google

Serviceinriktad personal

Garanti på flyttstädningen

Ansvarsförsäkring

Begär Offert

Utmärkt flyttstädning i Nora

Vi hjälper gärna till med flyttstädningen i Nora om behov finns nu när du kanske ska flytta. När vi anlitas ser vi till att flyttstädningen blir godkänd så att nästkommande ägare eller hyresgäst blir nöjd.

Alla som någon gång medverkat vid en flyttstädning vet att det är ett mycket tungt moment i samband med en flytt. Det har då säkert redan varit ett par jobbiga veckor innan själva flytten med sortering, packning och kanske annat som varit tvunget att tas om hand.

Sedan när flytten av allt bohag är avklarat ska städningen göras vilket kan blir för mycket för vem som helst när energin är slut. Låt oss istället hjälpa till med detta så att du kan spara energi och även tid som kanske kan användas till annat.

Flyttstädning pris

Priset för en flyttstädning i exempelvis Nora beror oftast på bostadens yta.

När priset räknas ut blir det ett avdrag för privatpersoner då RUT-avdraget kan användas i de allra flesta fall. RUT-avdraget som handläggs tillsammans med Skatteverket gör att arbetskostnaden reduceras med 50%.

Välkommen att kontakta oss om det finns önskemål om hjälp med flyttstädningen eller andra närliggande tjänster. Vi återkopplar med ett förmånligt prisförslag på det som önskas hjälp med.

Som seriös firma i Nora kan vi det här med flyttstädning!

Så gör ett bra val, anlita oss för flyttstädningen!
Blir städningen inte godkänd åtgärdar vi – kvalitetsgaranti.
Om något inträffar ersätter vi eller vårt försäkringsbolag.

Flyttstädad köksdel

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttstädning Nora

Vår firma som är proffs på flyttstädning hjälper alla som har ett behov i exempelvis Nora, runt Nora eller kanske på någon annan ort.

Det vanligaste är att vi tar hand om flyttstädningen från början till slut men vi är öppna för alla varianter av insatser som att vi exempelvis hjälper till med vissa delar.

Privatpersoner kan använda sig av det förmånliga RUT-avdraget som gör att arbetskostnaden reduceras kraftigt med så mycket som 50%. Den avdragsmöjligheten gäller även olika flyttjänster och andra hushållsnära tjänster.

Välkommen att kontakta oss för ett prisförslag på din flyttstädning i Nora.

Vi hjälper dig!

RUT-avdraget känner de flesta till något om idag, vågar vi påstå. Men alla kanske inte känner till i detalj hur det fungerar.

Det viktigaste är att avdraget kan användas av privatpersoner, ej företag, och att arbetskostnaden reduceras med 50%.

För att kunna ta del av avdraget gäller det att det finns en inkomst av tjänst att koppla ihop avdraget med.

Maximalt avdrag som en person kan göra är 75000 kr per år. Finns det då kanske två personer folkbokförda på samma adress betyder det en avdragsmöjlighet om 150000 kr.

RUT-avdraget gäller även en mängd andra tjänster som är hushållsnära där städning och flytt med mera tjänster ingår.

Den som utför arbetet som berättigar till avdraget handlägger detta tillsammans med Skatteverket, enligt det regelverk som finns.

För att vara säker på om det går att göra ett avdrag är det bra att hålla koll på tidigare avdrag under året om det har använts i större omfattning så att det finns mer avdrag att nyttja. Detta är oftast inga problem.

Kontakta oss gärna om det finns frågor på detta med RUT-avdrag vid exempelvis en flyttstädning i Nora.

Vi hjälper företag, kommuner och regioner samt alla andra som har ett behov av flyttstädning, exempelvis i Nora.

RUT-avdraget kan dock tyvärr inte användas då det enbart gäller privatpersoner.

Om en offert önskas går det bra att kontakta oss via offertformulär, mejla oss eller ringa oss.

Vi återkopplar med ett förmånligt pris på flyttstädningen. Önskas annan hjälp så fråga oss gärna om det också, välkommen!

Vi erbjuder en noggrann flyttstädning i Nora med omnejd!

Det är många moment som ingår i en flyttstädning innan allt är klart för överlämnandet. Sammantaget är det en mängd tunga och ansträngande delar.

Exempel på det är badrummet, köket, alla fönster som ska putsas, alla skåp som ska torkas ur, golvbrunn och spis som ska rengöras och så vidare.

Välkommen att läsa mer via denna länk om vad som ingår i en flyttstädning i exempelvis Nora:

Checklista – vad ingår vid flyttstädningen