Städhjälp

Flyttstädning Enköping

Billig och bra flyttstädning i Enköping till ett fast pris och med 10 dagars städgaranti. Anlita ett prisvärt städproffs du med!

Genom mängder av lyckade flyttstädningar i Enköping med omnejd och med nöjda kunder vet vi hur en flyttstädning skall gå till på ett effektivt och säkert vis.

50% RUT-avdrag

Goda kundomdömen

Försäkrade

10 dagars städgaranti

Offert flyttstädning

Flyttstädning Enköping pris

När du inhämtar ett prisförslag från oss inför din flyttstädning så gäller kostnaden utan några som helst dolda avgifter.

Priset baseras på några faktorer såsom hur stor boyta det gäller. I regel gäller att ju större boyta du vill få flyttstädad desto lägre blir priset / kvadratmeter boyta.

Kontakta oss och få ett gratis prisförslag på just din flyttstädning i Enköping eller närliggande ort.

10 dagars flyttstädgaranti

Självklart kommer vi se till att flyttstädningen blir godkänd till det fasta prisförslaget vi lämnat! Därför lämnar vi 10 dagars städgaranti vilket gör att om flyttstädningen blir underkänd av besiktningsman, hyresvärd eller av de som skall flytta in efter dig så kommer vi tillbaka och åtgärdar, självklart utan någon extra kostnad.

Billig & bra flyttstädning i Enköping

Vi flyttstädar ditt gamla boende effektivt och till ett prispressat pris. För din trygghet är vi självklart försäkrade så att det alltid finns täckning om en olycka skulle inträffa.

Gör som så många andra av våra gamla såväl som befintliga kunder, anlita oss och släpp all stress och tristess som rör din gamla bostad.

Flyttstädad köksdel i Enköping

Flytt & Städ Västmanland AB

Billig, effektiv och trygg flyttstädning i Enköping

Fundera inte över om flyttstädningen blir godkänd, vi lämnar garanti på att vi får den godkänd – till ett fast pris!

Tänk dock på att en flyttstädning inte innefattar sanering, exempelvis vid mögelangrepp eller andra skador.

50% avdrag på arbetskostnaden via dagens rutavdrag! Vi sköter ansökan via Skatteverket åt er i samband med att ni anlitar oss.

För att kunna nyttja rutavdraget behöver du ha betalat in skatt motsvarande det belopp du vill kunna dra av. Det betyder att om du har någon form av inkomst om det så är från a-kassan, försäkringskassan eller från din arbetsgivare så kommer du vara kvalificerad till rutavdrag.

Alla städmoment som behövs för att städningen skall blir godkänd ingår.

Klicka på länken nedan för att läsa mer om de moment som alltid ingår.

Vad ingår

Vänta inte till sista sekund, kontakta oss redan nu och få ett gratis prisförslag.

Vi utlovar ett gott resultat och lovar att möta dina unika behov på absolut bästa sätt.