Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Nyköping

Seriös flytthjälp i Nyköping!

Alla förekommande tjänster inom flytt.

RUT-avdrag 50% på arbetet.

Välkommen till din flyttfirma i Nyköping!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Nyköping flytthjälp till toppenkvalitet

Vi hjälper dig med flytten i Nyköpings kommun eller vart du än önskar att flytta. Som flyttfirma i Nyköping är vi inte begränsade till just Nyköping utan vi utför regelbundet flyttningar över hela landet.

Som flyttfirma i Nyköping har vi resurser att erbjuda alla typer av tjänster inom flytthjälp, transporter, bärhjälp och så vidare, både små och stora uppdrag.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

När vi anlitas kan du vara säker på att vi har alla de dokument i ordning som krävs för att bedriva en seriös flyttverksamhet, exempel på det är yrkestrafiktillstånd och företagsförsäkring.

Tillsammans med Skatteverket handlägger vi RUT-avdraget, för privatpersoner, som reducerar arbetskostnaden vid flytt och andra hushållsnära tjänster med 50%.

Om ett prisförslag önskas eller om det finns någon fundering på flytthjälp eller andra tjänster är det bara att kontakta oss, välkommen!

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Nyköping

Som flyttfirma i Nyköping hjälper vi dig med din flytt från A till B.

Vår kapacitet är mycket god och vi hanterar alla flyttar, stora som små flyttar.

En stor flytt där vi tar hand om allt från början till slut kan se ut på följande sätt:

Vår flyttpersonal kan då hjälpa till att packa ner allt i flyttkartonger som vi sedan märker med innehåll och det rum där de ska bäras in i på den nya adressen.

Vissa saker kanske inte ska flyttas med till den nya adressen utan kanske ska skänkas bort till någon vän, någon organisation som arbetar med välgörenhet och så vidare – det löser vi också.

Vår flyttfirma i Nyköping kan även hjälpa till att demontera ner lampor, tavlor, hyllor, stora otympliga möbler, elektroniska prylar och så vidare så att det blir lättare att hantera allt under själva flytten.

Det som går att packa ner i flyttkartonger packar vi där. Det är då viktigt att flyttlådorna inte packas för tungt. De kan då vid packning varvas med tunga och lätta saker som kuddar och filtar som samtidigt skyddar det som finns i flyttlådan.

När allt detta är klart är det dags att försiktigt bära in allt på vår flyttbil där vi packar på ett sätt så att vi skyddar bohaget eller inventarierna under flytten.

Till hjälp har vi olika filtar, täcken, skyddsplaster och så vidare så att allt blir skyddat på bästa sätt.

När inpackningen är klar är det dags att köra till nästa adress och då kan annan personal ta hand om rengöringen av den gamla bostaden eller lokalen, om det önskas.

När vi är framme på den nya adressen kan vi där hjälpa till att packa upp och ställa allt i ordning så att det bara är att flytta in.

Detta var ett exempel på hur en stor flytt kan se ut. Vi hjälper naturligtvis till med det som önskas. Välkommen till vår flyttfirma i Nyköping!

Då RUT-avdraget nu funnits ett antal år känner säkert de flesta till detta förmånliga avdrag som kraftigt reducerar en kostnad för en flytt, men även för andra hushållsnära tjänster.

Det fina med avdraget är att det reducerar kostnaden för arbetet med så mycket som 50% och det är Skatteverket som administrerar avdraget tillsammans med den som utför själva tjänsten.

Det brukar sällan vara något problem att ta del av avdraget, exempelvis vid en flytt, men det krävs att det finns en inkomst som kan kopplas ihop med avdraget. Det måste finnas något att dra av emot.

Även om du kanske har nyttjat detta avdrag för andra tjänster under året finns det sannolikt gott om avdragsmöjligheter kvar för din flytt då varje person kan dra av så mycket som 75000 kr varje år. Det kan dock vara klokt att hålla lite koll på tidigare avdrag så att det finns ytterligare avdragsmöjligheter.

Viktigt att tänka på är att om det finns ytterligare en person folkbokförd på samma adress så är det möjligt att dra av det dubbla, vilket betyder 150000 kr under innevarande år.

När vi lämnar våra priser och flyttofferter framgår RUT-avdraget på ett tydligt sätt så att missförstånd undviks.

Finns det några frågor på RUT-avdraget och vad som gäller vid exempelvis en flytt så är det bara att kontakta oss så hjälper vi till att reda ut detta. Välkommen till vår flyttfirma i Nyköping.

Som vi tidigare beskrev under avsnittet flyttjänster så finns det ju många olika delmoment vid en flytt.

Det betyder att vi naturligtvis anpassar oss efter de förutsättningar som finns, önskemål samt den budget som finns för flytten.

Vi kan då ta hand om en flytt från början till slut där ni inte behöver göra någonting alls. Vi kan även hjälpa till med enbart vissa delar av flytten som att bära och transportera vissa saker eller inventarier som är lite otympliga och tunga.

När vi lämnar över vår flyttoffert eller prisförslag är den baserad på den information som vi får. Naturligtvis går det att lägga till eller ta bort vissa moment så att prisförslaget stämmer med era önskningar och flyttbudget.

En annan variant än det som beskrivits ovan kan vara att vi kommer med vår flyttbil med chaufför som då hjälper till med packningen samtidigt som era vänner, familj eller släktingar bär fram allt till flyttbilen.

Om så önskas kan vi hjälpa till när det passar er bäst om det så skulle vara på helgen eller kanske någon kväll. Ofta kan vi även vara behjälpliga röda dagar om det skulle behövas.

Varmt välkommen att kontakta vår flyttfirma här i Nyköping. Tillsammans kan vi säkert komma framtill ett upplägg som passar er flytt.

För oss är det viktigt att vi levererar en bra service och en bra kvalitet när vi är ute på våra flyttuppdrag, i exempelvis Nyköping.

Nöjda kunder är ju grunden för att driva en seriös flyttverksamhet. Allt blir ju så mycket trevligare när en flytt flyter på, på ett bra sätt. Kanske kan vi till och med bli rekommenderade till någon vän, kollega eller släkting som behöver flytthjälp eller hjälp med något annat. Det skulle naturligtvis vara välkommet.

För att det ska bli en bra flyttservice och kvalitet så ser vi till att vi tar hand om bohag eller inventarier på ett bra sätt.

Samtidigt har vi en trygghet i att det finns försäkringar om olyckan skulle vara framme.

Övrigt som borgar för en bra kvalitet är att vi som alla andra seriösa flyttfirmor har trafiktillstånd via Transportstyrelsen.

Flyttbil utanför bostad

Flera olika faktorer har en påverkan på priset för en flytt

Flyttfirma Nyköping pris

När vi beräknar priset för en flytt är det några faktorer som påverkar vad priset hamnar på. En faktor är hur stor bostaden eller lokalen är, det vill säga hur mycket bohag eller inventarier det är att hantera. Transportsträckan betyder mycket då en lokal flytt har en låg transportkostnad medan en flytt långt bort naturligtvis blir till en högre transportkostnad och så vidare.

Det är bra om det går att beskriva uppdraget så noga som möjligt så att priset blir det rätta. Om det känns krångligt så hjälper vi naturligtvis till, det är bara att kontakta oss.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Nyköping

Företagstjänster

Som flyttfirma i Nyköping hjälper vi alla som har ett behov av flytthjälp, transporter eller kanske att bära något. Vi hjälper företag, kommuner och alla andra som önskar hjälp. Exempel på det vi kan hjälpa till med kan vara en kontorsflytt, en butiksflytt, hjälpa ett företag att leverera ut något till en av företagets kunder, vi kan hämta något och så vidare. Vi är öppna för enstaka insatser eller mer långvariga samarbeten

Då vi är en flexibel flyttfirma i Nyköping kan vi hjälpa till även under helger, kvällar och till och med röda dagar om det skulle behövas. Välkommen att kontakta oss för en diskussion om eller när det finns ett behov.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Nyköping

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Nyköping har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.