Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Sala

Seriös och smidig flytthjälp i Sala!

50% RUT-avdrag vid flytt.

Flyttfirma med fullt serviceutbud inom flytt.

Välkommen att kontakta oss!

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Sala med flytthjälp till hög kvalitet

Som effektiv och smidig flyttfirma här i länet hjälper vi dig med det du önskar inom flytt, transport, bärhjälp med mera flyttjänster.

Vi är öppna för alla typer av uppdrag och vi kan erbjuda mycket bra priser här i länet då vi hela tiden åker kors och tvärs i området.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Våra bra priser blir ännu bättre för privatpersoner som kan använda sig av RUT-avdraget som nedbringar arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Som alla seriösa flyttfirmor som regelbundet kör i Sala med omnejd har vi naturligtvis alla försäkringar som krävs, yrkestrafiktillstånd för att kunna bedriva flyttverksamhet samt övriga dokument i perfekt ordning. Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på det här med flytthjälp via en flyttfirma eller om ett pris önskas direkt.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flytthjälp i Sala

Som etablerad flyttfirma i Sala och hela övriga länet kan vi erbjuda alla typer av tjänster inom flytt och transport.

Exempel på det kan vara demontering av olika saker i samband med en flytt som att plocka ner lampor, gardiner, hyllor och tavlor. Vi kan packa ner allt husgeråd i flyttkartonger på ett bra sätt så att det blir lätt att bära under flyttdagen.

Vi kan i Sala anlitas enbart för att bära eller transportera det som önskas.

Övrigt kan vara att vi på nästa adress hjälper till att montera upp allt och ställa allt i ordning så att det bara är att sätta igång med vardagslivet – smidigt och bra.

Läs gärna lite mer om våra olika tjänster här på vår hemsida. Vi är öppna för alla typer av uppdrag.

Som seriös aktör inom flytthjälp i Sala är vi mycket noga med att alla våra kunder ska vara helt nöjda med vår insats efter det att flytten är genomförd.

Vi lever ju på nöjda kunder och om vi gör att bra jobb med din flytt kanske du rekommenderar oss till andra som finns i din bekantskapskrets.

Kvalitet betyder att vi sköter våra jobb i Sala på ett bra sätt genom att vi packar och handhar ert bohag eller era inventarier på ett optimalt sätt.

Vi skyddar allt under flytten med olika hjälpmedel som täcken och filtar. Vi kör vår flyttbil på ett säkert och försiktigt sätt och så vidare.

RUT-avdraget är ett avdrag som kan användas vid olika hushållsnära tjänster där flytt är en av dessa tjänster.

Det betyder att om någon firma anlitas för att göra en insats i en privatbostad i exempelvis Sala så reduceras arbetskostnaden med 50% via Skatteverket.

Om någon använder detta avdrag i stor omfattning finns det ett maxbelopp som är 75000 kr per person och år eller 150000 kr om det finns två personer som bor i samma bostad.

Om avdraget har använts i stor omfattning tidigare under året kan det vara klokt att undersöka om det finns ytterligare möjlighet att använda avdraget, vid exempelvis en flytt i Sala.

Våra kunder behöver inte tänka på att fylla i några blanketter utan vi sköter om avdraget via Skatteverket.

Kontakta oss gärna om det finns någon fundering på avdraget i samband med din flytt, vi hjälper till.

Som flexibel flyttfirma i Sala anpassar vi oss efter våra kunders önskemål.

Det betyder att vi kan vara behjälpliga på olika sätt. Vi kan exempelvis sköta om hela flytten från början till slut eller så kan vi hjälpa till med olika delar av en flytt, det som kanske är besvärligt att själv flytta så som tunga och otympliga möbler.

Vi kan även ställa upp med en av våra flyttbilar med chaufför som hjälper till att packa. Vi kan hjälpa till på udda tider om det krävs och så vidare.

Vi försöker alltid att anpassa oss till din flyttbudget och dina önskemål.

Flyttbil utanför bostad

Vad kostar en flytt i Sala eller i närområdet?

Flyttfirma Sala pris

Priset på en flytt i Sala kan variera beroende på transportsträcka, storlek på bostad och om den är välmöblerad eller inte, om det finns hiss eller många trappor att springa i, om det är lätt att komma fram till ingången och så vidare.

Om det finns möjlighet att beskriva flyttuppdraget så bra som möjligt skulle vi vara mycket tacksamma då det underlättar vår prisberäkning, men om allt detta känns krångligt så hjälper vi naturligtvis till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Sala

Företagstjänster

Om du som företagare eller kanske representant för kommunen önskar hjälp med transport, flytt, bärhjälp eller någon annan tjänst hjälper vi gärna till med det. Vi har bra kapacitet i Sala och hjälper gärna till så att vi även minimerar störningar i er verksamhet vilket betyder att vi kan hjälpa till tidigt på morgonen eller sent på eftermiddag eller till och med kvällstid om det önskas. Är det nödvändigt hjälper vi även till på helgen.

Varmt välkommen att kontakta oss via telefon, mejl eller något av våra formulär här på hemsidan om ett pris önskas eller om ni kanske bara har en fråga.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Sala

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Sala har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.