Flytt & Städ Västmanland AB

Flyttfirma Hagfors

Flytthjälp med kvalitet.

RUT ger 50% på arbetet.

Många fina recensioner.

Allt förekommande inom flytt.

Prisförslag
Kubikräknare

Flyttfirma i Hagfors med service och kvalitet

Vi hjälper dig med flytten i Hagfors med omnejd eller på annan ort om det skulle vara aktuellt. Som flyttfirma i Hagfors har vi god kapacitet och vi kan hjälpa till med allt inom flytt.

Naturligtvis har vi det obligatoriska trafiktillståndet från Transportstyrelsen samt erforderliga försäkringar för en trygg flytt.

Lastning av flyttlådor på flyttbil

Viktigt att veta är att den som beställer en flytt har en undersökningsplikt att kontrollera trafiktillståndet hos Transportstyrelse. Läs gärna mer om trafiktillståndet och beställaransvaret på Transportstyrelsens hemsida.

RUT-avdraget som kan användas vid exempelvis en flytt i Hagfors reducerar kostnaden för arbetet med 50% och kan användas av alla som har en inkomst.

Gratis offert/prisförslag med fasta priser

Trafiktillstånd

Försäkrade

Kvalitetsgaranti

RUT-avdrag 50%

Kundomdömen

Flytt & Städ Västmanland AB
Flyttfirma Hagfors
Köpmangatan 4
683 30 Hagfors

Som flyttfirma i Hagfors erbjuder vi allt inom flytt så som flyttpackning, demontering av bohag, rengöring, bärhjälp, bortforsling av skräp, transporter och så vidare.

Vi hjälper till med det som önskas av oss.

RUT-avdraget reducerar arbetskostnaden med 50% och kravet från myndigheten är då att det finns en inkomst att ställa avdraget emot.

Kontrollera gärna dina ytterligare avdragsmöjligheter om du använt avdraget i stor omfattning tidigare under innevarande år. Maximalt avdrag är dock 75000 kr per person och år så det brukar sällan vara något problem.

Fråga oss gärna vad som gäller angående RUT-avdraget om det finns några funderingar.

En anpassad flytt betyder helt enkelt att vi naturligtvis anpassar oss till de önskemål som finns och den flyttbudget som är aktuell.

Vi kan hjälpa till med hela flytten eller enbart vissa moment som kanske är krångliga eller besvärliga.

En variant är att vi kommer med flyttbil plus chaufför om det då finns släktingar eller kanske vänner som kan hjälpa till.

Vi anpassar oss också tidsmässigt vilket betyder att vi kan hjälpa till på helger, kvällar och röda helgdagar om det krävs för att flytten ska fungera på ett bra sätt.

Tillsammans kan vi säkert diskutera oss fram till ett bra upplägg.

Kvalitet, trygghet och en säker flytt är mycket viktigt för oss.

Som alla andra seriösa flyttfirmor i Hagfors och dess närområde har vi naturligtvis försäkringar som täcker om något skulle inträffa.

En förutsättning för att försäkringen ska täcka är att flyttfirman har det viktiga trafiktillståndet via Transportstyrelsen vilket vi nämnde ovan på denna sida.

Anlita aldrig en flyttfirma som saknar detta tillstånd. Det kan gå riktigt illa om det skulle hända en olycka.

Kontrollera gärna trafiktillståndet på Transportstyrelsens hemsida och läs gärna om beställaransvaret samtidigt.

Även om vi har alla dokument i ordning så är vi naturligtvis alltid försiktiga när vi bär, lastar, transporterar bohag och inventarier. Vi skyddar det vi hanterar på ett bra sätt med olika hjälpmedel som skyddsplast, bubbelplast, täcken, spännband, filtar med mera hjälpmedel.

Flyttbil utanför bostad

Priset beror på olika faktorer

Flyttfirma Hagfors pris

Priset för en flytt varierar naturligtvis beroende på olika faktorer. Hur stor är bostaden eller lokalen, finns det hiss eller är det många trappor att bära i, hur långt bort ska flytten gå och så vidare.

Beskriv gärna uppdraget ingående om det går men är det krångligt så fråga oss gärna, vi hjälper till.

Få prisförslag

Transporter

Företagsflytt i Hagfors

Företagstjänster

Som flyttfirma i Hagfors hjälper vi alla som önskar flytthjälp så som företag, kommunen, föreningar och så vidare. Vi kan hjälpa till med allt möjligt som exempelvis en kontorsflytt, en flytt av en industri, en butiksflytt, en transport, bortforsling av skräp eller möbler och så vidare.

Vi kan ställa upp när det passar er bäst även om det skulle betyda utanför ordinarie arbetstider. Välkommen att kontakta oss så kan vi säkert komma fram till ett bra upplägg.

Företagsflytt

Vi är proffs på det här med flytt

En smidig och serviceinriktad flyttfirma i Hagfors

Ett par av våra ledord är, serviceinriktade och flexibla, det lovar vi våra kunder!

Utbildade

Vår flyttpersonal erbjuder ett stort engagemang och de har den kunskap och den utbildning som krävs för yrket.

Försäkringar

Som seriös flyttfirma i Hagfors har vi de försäkringar och de tillstånd som krävs för att driva en seriös flyttverksamhet.

Rutavdrag

RUT-avdraget administrerar vi i samarbete med Skatteverket. Det betyder 50% avdrag på arbetskostnaden vid exempelvis en flytt! Läs mer om RUT.

Kvalitetsgaranti

Vi erbjuder nöjd kundgaranti och ser till att du är helt nöjd till 100%.